Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 9. februar 2020

Til 5 årsdagen

Bestillingen var Elsakake, og jeg trodde det skulle være enkelt. Jeg har laget bil, snømann, bamse, skibakke, regnbuekake, brannbil, og noen andre jeg ikke har dokumentert.

Jeg hadde forberedt meg med å se Youtube, der profesjonelle kakebakere briljerer, men dette var vanskelig. Problemet lå litt i at skjørtet skulle inneholde kake nok til drøyt 20 gjester. Men hvor stor kjole kan egentlig en sylslank dukke ha?

Alle ble fornøyd. Mannen ble faktisk imponert etter over 30 år med ulike kaker. Og jeg tok bilde fra den mest flatterende vinkel.

Inni er det selvsagt sjokoladekake, som jeg lager med rismelk og melkefri margarin

1 kommentar :

  1. Tipper det ikke bare var mannen som var imponert. Jeg er i alle fall også imponert, og synes det virker uoppnåelig for min del.

    SvarSlett