Malen for å skjære ut kakene kan godt lages etter ytterkantene av jernet.
Jeg bruker fortsatt kakejern i støpejern, og en ekstra kokeplate fordi jeg synes det blir riper i den keramiske glasstppen på komfyren.
Legg de på kakerist for avkjøling, og stable de i haugen når de er blitt kalde.
Jeg utnytter deigen maksimalt og steker også mindre biter.
Deigen som skjæres vekk kan kjevles en gang til, men for hver gang blir det mer mel eltet inn og de smaker ikke så godt.
Imponerende! Goro er noen av de beste småkakene syns jeg. Jeg har arvet mors gamle gorojern, men jeg har ikke brukt det. Jeg må innrømme at jeg kjøper goro ferdig på butikken, men jeg er sikker på at dine smaker mye bedre! :)
SvarSlettJeg er enig i at goro er blant de beste. Jeg kan nok garantere at mine smaker bedre enn de fra bakeri. Jeg leverte til et julemarked i år og all goro ble solgt fort.
Slett