Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 9. desember 2023

Skrive julehilsner

Dette er den hyggeligste delen av julekortskrivingen. Vi setter av ei hel helg til dette, for plutselig skjer det uforutsette ting. Som at vaskerommet trenger innsats. Dette er den delen av juleforberedelser eller vanlige gjøremål som aldri vises fram. En drøy times innsats hjelp veldig. 

  

Vi har jo allerede skrevet hovedteksten på julekortene, det er god plass til å skrive en personlig hilsen på alle kortene. Det skal også skrives navn på alle konvoluttene. 

Viktig på dagens liste er å lage deig til goro som skal bakes i morgen. 1 kommentar :

  1. Ja, nå er det tid for julekortskriving. Jeg fikk faktisk det første julebrevet i dag, så nå forstår jeg at det bare er å sette i gang. Pleier å bruke ei helg til det. Har fått laget julekort i år også. Det er ikke bilde av oss selv. Det bruker jeg aldri. Viser julekortet som hilsen på bloggen nærmere jul.

    SvarSlett