Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








onsdag 12. oktober 2022

Noen fornyelser

 

Det var akkurat passe varmt i dag til å vaske vinduene i bryggerhuset. Den hvite gardinkappa som har hengt der i sommer ble byttet ut med mørkere gardiner. Disse var det ekstra stas å henge opp. De ble heklet og sydd av mormor til hennes kjøkkenvindu midt på 1970-tallet. Her passet de perfekt. 

I loftsstua har vi satt opp møbler vi har fått. En flott gammel sofa fra en, et par stoler fra en annen og et sofabord fra en tredje. 

Soverommet ble også fornyet. Her har jeg plassert (festet på vegget) to hodegjerder fra en gammel seng. Sengene er for korte, og kan ikke brukes sammensatt. Et nattbord fikk plass på den ene siden, og et toalettbord på den andre siden. Noen kunstige blomster pyntet opp i vannmugga. 


 

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar