I fjor da jeg fant ut at Certo frysepulver var fjernet fra markedet så droppet jeg å lage jordbærsyltetøy. jeg hadde brukt Certo helt siden det kom på markeded, og uttalelser på nettet bekreftet det inntrykket jag hadde om alternativet.
Heldigvis var det noen bokser igjen fra året før, men nå var det tomt.
Jeg hadde lest at andre hadde gode erfaringer med Tørsleffs frysepulver, så en MENY-butikk sto på dagens handlerunde. Den opprinnelige planen var å plukke selv i morgen, men en strategisk plassert jordbærbod ble for fristende. Det sparte både ryggen og tid.
Jeg brukte 1,5 pose frysepulver på 2,5 kg bær og 750 g sukker. Ellers gjorde jeg som før.
Nå må jeg rydde litt plass i fryseren. Sannsynligvis må det være plass til bringebær i morgen.
for 7 timer siden
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar