Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 16. februar 2019

Ny oppbevaring


Da vi flyttet inn her i 2006 så var det snakk om mest mulig gjenbruk. Og jeg var veldig fornøyd med hvordan det aller meste fikk en ny bruk og et nytt liv.  Som de blå kurvene fra vindfanget i huset i byen. De hang jeg opp på veggen i vaskerommet. Den største med plass til klesklyper.
Jeg hadde forsåvidt aldri tenkt at det var feil med mørkeblå kurver på veggen.

Da jeg skulle henge dem opp igjen etter malingen av rommet fant jeg ut at de ikke skulle opp igjen. Etter litt leting fant jeg Fintorp på IKEA. Og er veldig fornøyd med den løsningen. Skal bare sparkle og flikke de gamle opphengshullene som ikke lengre skal brukes.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar