Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 17. februar 2019

Lister

I 2006 ble det ikke satt gulvlister på vaskerommet. Det var ikke lagt inn i anbudet, og vi hadde ikke tid.

Nå er vel ikke gulvlister riktig ord, fordi det er fliser på gulvet og som går 10 cm opp på veggen. Men overgangen mellom panel og fliser var ikke pen, og hadde irritert meg over den mange ganger.

Nå da rommet var tømt og nymalt var tiden kommet. Mannen kjøpte listene. Jeg malte dem i veggfargen.  (Flaks at benken på vaskerommet akkurat var lang nok.) Og etter at mannen hadde gruet seg i to dager tok det under 30 minutter å sette dem opp.

Selv om førbildet er dårlig så er det lett å se at panelen fikk en penere avslutning med  den smale lista.1 kommentar :

  1. Dette hørtes kjent ut. :-) Enig i at overgangen mellom fliser og panel blei finere med listene, så det var verdt både arbeidet og gruinga.

    SvarSlett