Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 22. august 2018

Proff fotografering

Blant det jeg ønsket meg til den runde bursdagen i fjor var familiebilder. Jeg ville at de skulle tas i hagen, og derfor ventet vi helt til nå.

Det er et bevisst valg å unngå folk på bildene jeg bruker her, men gjør altså et unntak her. Hovedpoenget mitt er at noen ganger så bør man hente inn noen som har litt mer talent, litt større blikk og litt bedre utstyr til å ta bilder.

Bildene av barnebarna alene ble tatt helt tilslutt, og det var med nød og neppe alle fire sto stille samtidig. Det er jo helt tydelig hvor gøy det var for dem  "å stikke av " fra rekka.

Ved gruppebilder er det lurt å bli enige om et par farger på klærne. Da blir resultatet mer harmonisk.

I løpet av en drøy halvtime hadde vi tatt tre ulike oppstillinger/bakgrunner for hele gruppa, av de to familiene og av oss eldste. Dessuten mange bilder av ungene.

Til og med hunden oppførte seg bra og fikk bli med på bildene.5 kommentarer :

 1. Fine bilder. Og de fineste bilder av ungene er jo gjerne de der de gjør noen sprell. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kommer til å henge det bildet av ungene på veggen, sammen med et rolig av oss all sammen. Ungene var supergreie, men det ble delt ut noen få nonstop innimellom som trøst og "gulrot".

   Slett
 2. Så fine bilder! Jeg hadde samme ønske til min runde dag for noen år siden, men da fikk jeg det i gave av barn og barn, som hadde vært samlet hos fotograf på forhånd! Man skulle nok ta flere slike bilder i dag, enn det som blir gjort. Nå har dere et flott minne alle sammen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så stas at du ble overrasket. Du må likevel samle alle så du får blitt med selv.

   Slett