Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 15. august 2018

Flere gjester

Vi venter innrykk til helgen av barn, svigerbarn og barnebarn. Denne gangen har vi redd opp seng på loftet til to av dem.

Selv om det fortsatt ligger materialer stablet innerst under skråtaket og det bare er batterilys, så er det et fantastisk flott rom.

Det er bare et år siden veggene på loftet ble vasket og rommene ble møblert. Prosessen med  å ta loftet i bruk startet allerede i 2006. I 2011 ble det båret ned 2 tonn med gammel isolasjon. Senere ble det isolert og lagt nye gulvbord.

Det er bare et par bilder av denne veggen i prosessen.

2 kommentarer :

  1. For et koselig rom, her kommer gjestene til å trives. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

    SvarSlett
  2. Det er en hel jobb som er gjort, og et flott resultat. Så lenge materialer ligger pent og pyntelig stabla, bør de ikke være til hinder for ei god natts søvn. Sånn har vi også vært nødt til å gjøre det for å få sengeplasser nok.

    SvarSlett