Jeg er ganske prinsippfast og spiser ikke julemat før jul. Da smaker den aller best i julen. Ribbe som er tilberedt på samlebånd fra midt i november kan umulig være noen kulinarisk opplevelser.
Men gjester som dukker opp i førjulstiden kan gjerne få noe som gir et lite hint om jul. Fiken for eksempel, og røkt skinke.
For når bordet var dekket slik:
kunne lunsjbordet inneholde dette:
Roastbiff og potetsalat
Røkt svinekam og fikensalat.
Varmrøkt laks og avokadokrem
Lokale oster, paprika og druer
Hjemmebakt brød
Tebirkes
Karamellpudding til dessert
for 2 dager siden
Vi er desverre fæl til og prøvesmake på spesielt ribba en gang før jul,bruker og innvitere hele familien da,vi er ca 13 stk.
SvarSlettMen iår har æ ikke gjort det :D æ og gunnar kjøpte en juletallerken på OPS for et par uker sia, så da blir det ikke smaka mere før jul :)
Så deilig meny du serverer, det er jo masse smak av jul der, og bordet er så koselig dekket hos dæ bestandig.
Idag har æ forhåpentlig kjøpt de siste julegavene, det er bestandig her i huset ...litt mere og litt mere speielt til barnebarna ;)
Ha en fin kveld,
Lisbeth ;O)