Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








torsdag 13. november 2025

Mat - og helsekonferansen 2025

 Som arrangør var vi på plass klokka 8, og hadde bare akkurat det vi trengte av tid til de siste forberedelsene før deltakerne ankom Høgskolen på Vestlandet. Tittelen på årets konferanse var Kritisk tenkning i mat og helse, og innleggende dreide seg om matallergi, spiseforstyrrelser, bærekraft, mattrender, matkultur og kunstig intelligens. I år var det lagt inn gode pauser med mulighet for deltakerne til å lese og vurdere 14 flotte postere, og snakke med ulike bedrifter og organisasjoner som hadde utstillinger. 

 

Det var ikke like stas at flyet var forsinket med nesten 45 minutter, så det ble en lang dag.  
Det er utrolig stas å være del av et så solid faglig fellesskap, og tenker at kompetanse om kosthold og ferdigheter i å lage mat må være noe av det viktigste å sikre i en samfunn.

Mat - og helsekonferansen i 2026 blir på Elverum 29.oktober. Hva som blir tema da må bestemmes ganske raskt slik at arbeidet med å sette sammen et godt program kan starte. 

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar