Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 30. november 2023

4. innkjøp

 

På denne lista står blant annet nøtter, dadler og fiken. Dette er en del av innholdet på godteribenken som jeg alltid laget til jul. På lista står også skinkestek og røkt svinekam som skal stekes og skjæres opp til pålegg. Jeg har oppdaget at flere og flere butikker kun har EMV (egne merkevarer) i kjøttdisken. Det irriterer meg. Hensikten er ikke å skaffe billigere varer til kundene, men å tjene mer penger selv. Det er viktig med forbrukermakt, og gi beskjed om dette i butikken. Jeg velger å legge inn en spesialbestilling, men forstår at ikke alle har mulighet til det.

Sjekk også om alt som skal brukes til resten av kakebakingen er i hus.2 kommentarer :

  1. Jeg er så enig med deg. EMV irriterer meg. Jeg går konsekvent for andre merkevarer. Heldigvis har vi råd til det. Hilsen Camilla i Harstad

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at du er her i år også.

      Slett