Mens jeg laget deigen tenker jeg igjen på sammensetningen av oppskriften. Eggedosis, pisket kremfløte og stivpisket sæterrømme danner utgangspunktet så tilsettes bakepulver, hjortetakksalt og litt kardemomme. Jeg skulle gjerne visst hvem som laget smultringer første gang.
Ført tok jeg den siste deln av oppvasken etter syltelagingen. Den store kjelen og alle plastdunkene må jeg vaske i dusjen.
Da det lange bordet i kjelleren var ryddet tok jeg fram alt rødt som skla brukes i bordpyntingen til jul, og fant ut at det er men enn nok. Jeg tegnet opp bordet med grønn duk og fordelt alt i hele lengden av bordet. Vi blir nok ikke 20 tilbords i år, men jeg pynter bordte i hele lengden uansett.
Jeg ser at jeg burde hatt et par røde flasker, og så at IKEA faktisk har det. Jeg antar at det blir hvite blomster, sannsynligvis kunstige. De dagene spisestua ikke brukes, er det for kaldt der til ekte blomster.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar