Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








søndag 31. juli 2022

Juli 2022

 Helt i begynnelsen av juli var denne delen av hagen på sitt fineste. Skogskjegg, klatrerose Flammentanz, klatrerose Lykkefund og Duftskjærsmin ned mot låven. 

  

 

Midt i juli flyttet våre leieboere gjennom seks år og vi bestemte oss for å prøve Airbnb. Den første bestillingen kom dagen etter at vi la huset ut på nettsiden, og juli ble travel. 
Det ble dekket til middag i vognskjulet i sommer også. Dette gangen var vi 11 tilbords. Vår hund vil gjerne leke med en av gjestene, men blir alltid satt på plass av den mye eldre "damen".


    


En god del av juli ble brukt til å pakke til bryllupet i august. Her dreide det seg ikke om penkjole, men alt som skulle brukes av servise og utstyr. Det er mer enn man tror. 

  

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar