Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 19. april 2020

Vårtegn: Hagemøbler

Det er alltid deilig når tiden har kommet til å ta fram hagemøblene. Lørdag kunne vi faktisk sitte ute å spise vafler. 

Ellers er det "kjøkkenhagen" jeg har prioritert de siste dagene. Jeg har en svært begrenset produksjon med få slag. Det har både sammenheng med min tid, men også vann. Jeg kan ikke velge noe som må ha jevn tilgang på vann. Ja, jeg har tenkt å sett noen poteter i år.

Jordskokk klarer seg selv. Sit høst tok jeg opp drøyt halvparten. Resten står i jorda over vinteren. I dag gravde jeg opp alt og har sortert ut de aller fineste som vi spiser nå. Resten setter jeg på ny for å få avling til høsten. 

I vestveggen har det vokst mye den siste uka. Fortsatt er det Ridderspore som leder i vekstfart. 2 kommentarer :

 1. Så herlig!
  Her er det kun solstolene som er tatt frem
  Men det er like før hagemøblene kommer på plass også
  Gleder meg til å handle vårblomster om ikke lenge!

  SvarSlett
 2. Det er en av vårens milepæler, dette. :) Her er det bare en stol som har kommet ut så langt, men nå blei jeg frista til å ta fram mer.

  SvarSlett