Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 10. desember 2020

10.desember: Istapper

Det er virkelig iskaldt i vindfanget når det er ordentlig vinter ute. Det inntrykket forsterkes av at jeg har hengt istapper i glass både i vinduet over utgangsdøra og i glassfeltene i døra til gangen. 

Både kransene på utgangsdøra og kvistene i vasen på kommoden gir inntrykk av å være frosne. 

Istapper hører vel ikke med til den tradisjonelle julepynten, men her synes jeg det passer godt. Alle disse innleggene i Adventskalender 2020 ble skrevet i januar. 

2 kommentarer :

 1. For ei fantastisk flott dør! Og istapper er jo veldig vakre og dekorative. Det er absolutt lov å pynte med utradisjonell pynt! Alt du liker og som gir deg julestemning. Vi vil jo at det skal være is og snø og kaldt i julen her i landet. Nå er det ikke så mye av det lenger, dessverre, så da får vi pynte med det kunstige :)

  SvarSlett
 2. Fin dekor med kjegler og fint lys.
  Vi har to store julestjerner foran døren og i rommet.
  Jeg håper du hadde en fantastisk bakedag i dag...
  Adventhilsener til deg. Viola

  SvarSlett