Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 24. januar 2019

Årets store prosjekt

Tiden er overmoden for å male et strøk noen steder. Fordi oljemaling har gått ut av produksjon har jeg utsatt prosjektet. Det ble plutselig mer omfattende enn jeg hadde tenkt. Når det nå skal byttes fra oljemaling til vannbasert panelmaling må jeg først ha et strøk med sperregrunn. Så to strøk med farge. 

Det finnes fortsatt hvit oljemaling så tak og lister får et strøk. Når det gjelder hvitmaling så blir det litt dominoeffekt. Alt hvitt i et rom må tas ellers syns det tydelig hva som er nymalt. Det er vanskelig å stoppe midt i en dørkarm, så dette kan bli omfattende. 

Foreløpig har jeg kjøpt grønnmaling til vaskerommet.
2 kommentarer :

  1. Jeg sliter med det samme, men nå har jeg i det minste fått malt soverommet. Kjøkkenet står for tur, men der er det så mye kriker og kroker så det vil nok ta tid. Blir spennende å se hvordan det blir til slutt.

    SvarSlett
  2. Det er et stort prosjekt, ja! Vi har begynt med oppussing i hele huset her, så det blir nok mye maling her også.

    SvarSlett