Jeg synes at det er veldig vanskelig å anrette en hovedrett pent. Jeg alltid lagt sausen oppå kjøttet, men synes at det flott kjøttet forsvant.
Idag la jeg sausen under kjøttet. Det forutsetter varme tallerkner. Kombinert med stekte potetskiver, gulrotpurè, stekt sopp og jordskokkschips smakte dette godt. Fargemessig ble det veldig kjedelig.
Jeg planlegger en middag med hjortefilet, rødvinssaus og jordskokkchips. Sannsynligvis må jeg bruke brokkoli som grønnsak. Det er enda noen uker til så jeg har tid til å prøve noen nye varianter og trene enda mer på anretning. Det er forskjell på å legge opp mat til 2 og til 25.
Sånt er en kunst. :-) En liten urtekvast ville gitt litt mer farge, av og til er det kanskje nok. Jeg pleier av og til å legge rotmosen i midten, stable kjøttet oppå, og så slå sausen på fatet rundt, sammen med danderte grønnsaker. Ikke perfekt det heller, men ser ikke så verst ut. :-)
SvarSlett