Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 9. april 2017

Et spørsmål

Bloggen min viser seg for tiden bare som en smal stripe midt på skjermen. Alle andre funksjoner er i vanlig format - det er også de andre bloggene mine. og andres blogger.

Jeg får publisert nytt, men det er helt umulig å kommentere - jeg ser verken kommentarer eller hva jeg skal skrive.

Jeg har fjernet mobilvisning for mobiltelefoner, fordi jeg tenkte at det kanskje var problemet.

Før jeg sender spørsmålet til Blogger vil jeg finne ut om det bare er hos meg min blogg vises på den måten. Hvis det er det, så må jeg lete etter svar på problemet på min egen PC.


9 kommentarer :

 1. Jeg ser siden din som en helt vanlig side, -og kan kommentere :D

  SvarSlett
 2. Jeg ser også alt som vanlig!
  Hilsen Line i Oslo.

  SvarSlett
 3. Kom på en ting, i går og i dag har en av 'Favorittene' dine (på høyresiden), 'A Frog in the Fjord, tatt opp ekstremt mye plass, er på en måte forstørret x antall ganger? Jeg har ikke noe greie på hvordan en bloggside/blogg fungerer, men kanskje den forstørrelsen har noe og si i forhold til hvordan du ser bloggen din, at den tar opp for mye plass?
  Hilsen Line i Oslo, igjen ;o)

  SvarSlett
 4. Ser normalt ut her også. Unntatt Frog in The... nevn over.
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
 5. Det er bra at det er riktig for de som leser. Frog in the fjord har vært sånn lenge, på alle de bloggene som har den i favoritter.

  SvarSlett
 6. Ser normalt ut hos meg også, både i Firefox, Opera, Chrome og IE. Og ja, Frog in the Fjord tar urimelig stor plass hos meg også - ihvertfall i Firefox (glemte å sjekke det i de andre browserne).

  SvarSlett
 7. Ser normal ut for meg også! :)

  SvarSlett
 8. Hurra. En kollega tipset om Zoomfunksjonen på nettsiden. Ganske riktig den sto på 25 %. Så nå er problemet løst.

  SvarSlett