Det er klart at om jeg ikke hadde hatt såpass trening, at jeg ikke blir stresset og synes det er veldig hyggelig - så burde vi hatt en person på kjøkkenet .
Farmor og farfar hadde også noen klart definerte oppgaver før alt var klart, og fordi de også er såpass godt kjent i hus og kjeller så gikk det veldig bra.
før kirken:
- sette poteter i stekeovnen på 150 grader
- sette lammelår i stekeovnen på 100 grader
- lage eggerøre
før gjestene setter seg til bords:
- øke temperatur på potetene slik at de blir ordentlig stekt
- varme karbonader
- hente alle fatene opp fra kjelleren
- varme loff og rundstykker
- Skjære loff i skiver og rundstykker i to
- ordne drikke:
- vann med lime
- eplemost
- blande kirsebærsaft
- Aass uten
Jeg har lagt en mer detaljert oversikt på Mat i bestemorshage. Jeg hadde helt klart feilberegnet behovet for stekeovn, og selv om vi har to så ble det et puslespill. Med en stekeovn ville det ikke vært mulig.
Vi ble klare til å sette oss tilbords på rekordtid, og det er alltid veldig hyggelig å se bordet helt ferdig med blomster og tente lys.
Du er imponerende strukturert, men det er nok også en del av suksessen. (",)
SvarSlettJeg har vært i mange hyggelige selskap som ikke har vært særlig planlagt eller forberedt, men jeg har ikke den evnen å ta det som det kommer.
Slett