Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 27. januar 2017

Forberedelser barnedåp 7

I går ble bunadskjortene strøket. Det kunne forsåvidt vært gjort for en uke siden. Det hadde vært veldig viktig hvis vi hadde hatt linskjorter. De trenger lang tid å tørke etter stryking. men våre skjorter er i bomull.

Alle matvarer bortsett fra salat er kjøpt inn, og jeg skal bake kakene i dag.

I går kveld pusset jeg serveringsbestikket i sølv, så er det mulig å bruke det også. Det kunne også vært gjort for lenge siden, men jeg kom plutselig på at det rakk jeg ikke å pusse til jul. Det er sikkert ikke nok til alle fatene, men spiseskjeene og gaflene til Flat rose er store nok til å brukes også.


Bestikket til høyre heter Aase og det hadde jeg samlet på fra konfirmasjonen. Men da vi i 1994 kjøpte huset fra 1700-tallet synes jeg det ikke passet helt. Bruktprisen ble for lav til at jeg ville selge det og jeg bruker det derfor som supplement til Flat Rose.

2 kommentarer :

  1. Du, det med linskjorter visst jeg faktisk ikke. Jeg står alltid og styrtstryker bunadskjorta seint på kvelden før den skal brukes.

    SvarSlett
    Svar
    1. Har også gjort det før. Takket være en bunadblogg så vet jeg bedre. Skjortene holder seg mye penere.

      Slett