Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 26. januar 2017

Forberedelser barnedåp 6

I går la jeg på bordkortene, men først vil jeg vise bordkortene fra barndåpene til mine barn i 1983 og 1985.

Jeg hadde brukt vanlig kopimaskin (som den gang selvsagt ikke hadde farger), og kvaliteten på bildene ble også deretter. Men jeg faktisk mer fornøyd med dem nå enn den gang.


Ideen til disse bordkortene fant vi på Pinterest. Der var det brukt Polaroidkamera, men jeg skrevet på på litt tykkere ark på vanlig kopimaskin.

Først ble navnene til alle gjestene skrevet ut på lapper (et A4 ark delt i fire), og så ble det tatt individuelle bilder til hver gjest.

I dag blir det innkjøp dessuten litt mer sølvpuss. For selv om jeg holder sølvbestikket blankt så glemmer jeg litt bort serveringsbestikket, så det må pusses. Til den store kaken kan vi legge dåpsbarnets egen kakespade på. Det er ingen overraskelse at oldeforeldrene kommer med kakespade i gave - selvsagt i mønsteret Oldemor.1 kommentar :

  1. Så kule bordkort, både de fra den gang da og de nye! :-)

    SvarSlett