Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 22. november 2016

32 dager til julaften

arkivbilde
Selv om halve dagen har gått så kan man fortsatt si at det er 32 dager til jul. I år er jeg spesielt glad for alt som er unnagjort, for denne og neste uka blir absolutt annerledes enn planen.

På planen for i dag sto vaske filleryer og vaske kjøkken. Jeg vasket filleryer da jeg skura og olja gulvet for nesten to uker siden. Samtidig vasket jeg alle skuffer og de fleste skap på kjøkkenet.

Så får vi se i kveld hva jeg har fylt dagen med.

Oppdatering:
En deig til kling og en julekonsert. Om jeg hadde tvilt på å bruke tid på konsert i forrige uke, så gjord ejge det ikke nå. Flott opplevelse til tross for at lyden er så voldsomt høy.1 kommentar :

  1. Disse dagene før jul forsvinner så fort altså, men så er de bare så kjekke også. Nesten bedre enn selve julen synes jeg.

    SvarSlett