Da gullgutten fikk smaken på deigen forsvant interessen til å stikke ut pepperkakefigurer. Barnet måtte avledes.
Etter en boks pepperkaker ble det sirupssnipper. Det er mye mer effektivt å lage. Jeg bruker et jern for Fattigmann og legger en mandel på for å dekke sprekken i midten.
Deigen jeg bruker må være verdens beste. Enkel å lage, lett å kjevle og nydelig å spise. Smaksopplevelsen når man spiser en litt tykkere "pepperkake" er helt annerledes enn når man spiser en løvtynn sirupssnipp.
Oppskriften din på denne er helt super! Hadde egentlig ikke tenkt å lage sirupsnipper i år pga. livsstilsendringen min, men i år kommer svigers ned på et sjeldent besøk, så jeg må nok slå til med noen supre, hjemmelagde snipper likevel.
SvarSlettHvis du lager halv porsjon og gir bort halvparten av deigen så får du 60 tykkere eller drøyt 100 løvtynne. Da får du smaken av jul uten at det blir for mye.
SlettTror jeg må steke noen sirupssnipper her også. Jeg har ikke laget det tidligere, men jeg arvet en gammel Schønberg-Erken i fjor og mamma tror den ene oppskriften er den hennes mormor bakte. Det er tre oppskrifter å velge i så jeg må vel prøve alle.
SvarSlettHilsen Camilla i Harstad
Jeg vil foreslå at du først tester den som er mest lik på min.
Sletthttp://www.gardsjul.blogspot.no/search/label/Sirupssnipper
Her fristet du meg til å starte på julebaksten :)
SvarSlettSå flott.
Slett