Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 28. november 2015

Nye rom

 For 10 år siden sto Lecamuren rundt det som skulle bli grunnlaget for nytt soverom og bad i bryggerhuset. Nå stemmer høyden med gulvet i resten av 1.etasje. Våren 2006 ble det ført inn vann og avløpsrør, og det ble fylt igjen, isolert og støpt.

Det gamle vedskjulet var på drøyt 20 kvm, noe som ville øke arealet i 1.etasje betydelig.Heldigvis var det noen tak som vi kunne lekte litt ned slik at det ble plass til masse ledninger over.I begge stuene var det lagt panel og vinduene hadde fått foringer.

Vi begynte å merke at det hadde vært en arbeidsom høst. Det var kaldt å jobbe, og fokus ble derfor rettet mot juleforberedelsene i huset i byen. De siste.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar