Vi har hatt fårikål flere ganger i høst, men det er nok ganske mange som kommer til å spise det i morgen på Fårikåldagen.
Jeg kan nesten ikke tenke meg noe som smaker bedre på en litt sur høstdag. Kjøtt og kål er mørt og kraften er smaksrik. Lukten fyller dessuten hele huset.
De fleste mener at Fårikål er best dagen etter. Hvorfor ikke koke Fårikål lenge nok den første dagen?
Her er oppskriften
for 11 timer siden
Har enda ikke spist fårikål i høst, men nå løper tennene i vann etter svigermors fårikål med gode egendyrkede svigerfar-poteter til... (",)
SvarSlettHadde tenkt å ha fårikål i dag. Men på butikken ejg var
SvarSlettinnom hadde de verken kål eller kjøtt igjen.
Så da får jeg gå til en annen butikk i morgen
så vi kan ta fårikål på søndag. Fant ut at jeg uansett ikke
hadde tid til å koke den lenge nok i dag, å da er den ikke så god nei.
Ja jeg koker den lenge nok første dag. Syns ikke den er så god dagen etter
Ha en herlig hegl :)
Vi har hatt fårikål, og fårikål oppvarma dagen etter denne uka. Og idag ble det litt sånn kålogfår-blanding, ikke lett å se hva som var hva lenger. Men godt var det alle dagene! Og veldig lettvint de dagene man bare skal varme opp.
SvarSlettEtt år laget jeg den dagen før, og satte den til kjøl i kjelleren og ødela den fatalt med å sende skyllevannet fra vaskemaskina rett i kjelen.... Mitt svakeste husmorøyeblikk!