Denne gangen ikke for det nye året, men for en dessert.
Jeg har laget den flere ganger, men ikke helt forstått hvordan jeg kunne få til et utseende som på bildet.
Solbærkokt pære med ingefæris og sabayonnesaus heter retten og
bildet er hentet fra kokeboka: Velbekomme - en smak av Norden. All maten i boka er laget av kjøkkensjef Ole Olesen og hans stab på Lysebu. Så dette er egentlig som å hoppe etter Wirkola.
Etter å tenkt grundig gjennom alle elementene i retten skulle mine nye teorier testes i romjulen. Ville jeg få det til?
Jeg har lagt oppskriften her og dette er min versjon av denne fantastiske desserten.
for 11 timer siden
Det så himmelsk godt ut...Det er ikke mange som får et like flott utseende som de proffe. Jeg får det i alle fall ikke til, men pytt. Bare det smaker godt så.
SvarSlettJeg syns du har fått det gra til, fristende ser det også ut. Takker for følget i året som gikk og ønsker deg et riktig godt nytt år.
SvarSlettMmm ser gott ut det där :)
SvarSlett