Her er det gjentakelse av de to foregående dager - enda større porsjon med sylte. Den største forskjellen er at jeg serverer Oksehalesuppe/lapskaus når syltelagerne kommer isteden for Kyllingsuppe. En av dem som kommer i dag er min datter. Hun har vært med på å lage sylte så lenge jeg kan huske. Det er definitivt hennes favorittpålegg.
Istedenfor enda flere bilder av syltekjeler og syltepresser blir det en liten søt film.
Istedenfor enda flere bilder av syltekjeler og syltepresser blir det en liten søt film.
Hjemmelaget sylte er kjempegodt!
SvarSlettAngående spørsmål om juleroser, så har mine blomstret for første gang i år og det er jo helt sikkert pga. det milde klimaet. I fjor hadde den knopper i november, men den blomstret ikke før i mars. Nå blomstrer de som bare det! Klimaet er ikke som før nei...
Hehe, ja det er utrolig hva de kan få til med dagens teknologi.
SvarSlettJa den er varmrøkt. Han kjøpte en liten røkovn i fjor.
Ikke alt ble like vellykket. Han har ikek gjort det så
mange ganger enda og har vel ikke helt funnet den rette
måten å gjøre det på. Men noe av den ble god.
Blir nok bedre etterehvert tenker jeg.
Ha ei fortsatt god førjulstid :)