Jeg var godt voksen før jeg fikk sansen for Fårikål. Det var først da jeg begynte å brune fårekjøttet. Da synes jeg smaken på kjøttet ble bedre og kraften ble gylden og kraftig. Les mer om det her.
Det må bli litt høsttåke og fyr i vedovnen på kjøkkenet før jeg lager Fårikål. Denne gangen ble det ikke mer enn det vi hadde i går og skal varme opp i dag. Vanligvis koker jeg 3-4 porsjoner til og legger i fryseren. Når fryst Fårikål tines helt og varmes forsiktig så er kålen fortsatt fin.
Mmmmm, det så godt ut!
SvarSlettMin da treårige datter satt og gomlet fårikål, og mellom munnfullene spurte hun: Du mamma? Kan vi gå på butikken etterpå og kjøpe kjøtt og sånn stor løk og ha dette i morra også? ;-)
Mmmm, fårikål er en av mine favoritt-retter=) Har aldri prøvd å brune kjøttet, men det skal jeg prøve neste gang=) God helg til deg=) Vibeke
SvarSlettFårikål er nydelig, spesielt den min svigermor lager. (",) Her i området var sausehold veldig vanlig før, og dermed er fårikål fast takst hver høst. Selv har jeg bare laga det én eneste gang...
SvarSlettMener selvsagt SAUEHOLD. Det var nok ikke så vanlig med saus i fjøset...
SlettFårikål er godt. Har kjøpt inn kjøtt,
SvarSlettså det blir fårikål her en dag til uka.
Har aldri brunt kjøttet til fårikål.
Sikkert godt det.
Ha ei flott høsthelg :)