Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 24. september 2014

Førstehjelp

Jeg har aldri lagt skjul på at vi har masse gjester, og jeg synes også at det er fantastisk hyggelig. Da lages det også masse mat, og faren for ulykker øker. Det har hendt at jeg har løpt opp på vaskerommet for å hente plaster til et  kutt, før jeg har dratt på en hanske for å fortsette arbeidet.

Nå har jeg kjøpt en boks som kan stå på kjøkkenet. Jeg finner nok litt ledig plass i et skap sånn til vanlig, men skal ha det framme når jeg skal ha en hel dag på kjøkkenet. Det er jo særlig når hvert minutt teller at noe skjer.

Boksen kjøpte jeg på Kremmerhuset, og innholdet på nærmeste apotek.

Her er det vanlig plaster, men også strips for å trekke sammen litt dypere kutt. Dessuten gele til å legge på brannskader.

Dette er en del av en litt større HMS-plan som jeg kan komme tilbake til etter hvert.


2 kommentarer :

  1. Dette var smart! Det kan jo fort skje en ulykke med en skarp kniv eller varm komfyr.
    Leste det forrige innlegget ditt også. Jeg har også mye "flat rose" i skuffene, kakegafler og dessertskjeer i 60 gram har jeg fått til jul og bursdager i mange år. De er nye og er like i mønsteret. Men så begynte jeg å se nærmere på skjeer og gafler jeg har kjøpt brukt forskjellige stedder, og jammen er de ganske så ulike i mønsteret! Det hadde jeg ikke tenkt over før :) Morsomt!

    SvarSlett