Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 25. juli 2012

Dagen derpå

Du verden. Jeg som vanligvis har omtrent 100 gjester i løpet av en dag, hadde plutselig 300 samtidig. Jeg ble nysgjerrig og fant ut at alle disse kom fra Facebook, - Facebooksiden til IKEA. 40 minutter etter at jeg postet mitt innlegg kom de første hyggelige kommentarene både her og på IKEAs facebookside.

 Plutselig endret statistikkskalaen seg.

Alle gjestene i går har gjort at jeg også har passert 50.000 gjester. Og en utrolig plass på blogglisten. Stas med oppturen, men jeg skal takle nedturen også.

Jeg er veldig fornøyd med å skrive om hva som helst uten noe press på meg til å beholde lesere.


Det fine været både i går og i dag har gitt mulighet til en opprydding i hagen, og jeg ser at innsatsen virkelig har monnet.

Akkurat nå blomstrer Hostane.
 Hosta sieboldiana elegans
Hosta undulata

Hosta Halcyon6 kommentarer :

 1. Artig!
  Eg har lest dei fleste av innlegga dine, men denne sommaren eg eg blitt sløv på blogging og kommentering...
  Kjekt å lese om dine førebuingar.

  SvarSlett
 2. Gratulere med de 50.000 gjestene dine , så fine hosta planter du har i hagen din, her regner det bare, men det meldes om bedre vær imorra og neste uke ;)

  Takk for hilsen inne hos mæ, ha en fin torsdags kveld, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. Stas! Men det var jo et flott Ikea/bryllupsinnlegg du hadde,da - god Ikeareklame:)

  SvarSlett
 4. Så moro. :-) Og som jeg sa: Når til og med JEG gidder lese mange bryllupsinnlegg må du ha gjort noe veldig bra med dem. :-D

  SvarSlett
 5. Morro med så mye lesere da!
  Var jo et fantastisk fint innlegg. Mye fin reklame for IKEA!

  SvarSlett
 6. Så gøy å lse om bryllupsfesten - og for en jobb dere har hatt! Gratulerer med vel overstått! Vi har vært i to bryllup i sommer, men heldigvis bare som gjest!

  SvarSlett