I 1998 sendte NRK Skomakergata og TV2 Julefærgå i repriser. Dette innslaget fra ferga viser det høye musikalske nivået og humoren i serien.
I kjelleren ligger det 17 sylter som er klar for saltlake. Om jeg får vasket syltepressene i dag tviler jeg på.
Nystekte smultringer er fantastisk godt. Men 190 smultringer ligger fordelt i flere frysere nå. Smultringer tiner fort i kjøkkentemperatur, og så lar jeg de få kanskje 1 minutt i varm stekeovn.
2 kg marsipan ligger klar for å bli kransekakestenger. En drøy halvkilo skal jeg bruke til konfekt.
Det som opprinnelig sto på den store planen i dag var mer innkjøp. Jeg har kjøpt inn både brus og juleøl. På polet har jeg også vært.
På prioritert liste nå er kjøkkenet. Det føles både seigt og fettet etter all baking og matlaging. Det blir ikke noen hovedrengjøring, men jeg må ta alle skapdører og skifte gardiner Jeg vet at ikke jeg rekker å henge opp rene gardiner i kveld, så sannsynligvis blir det gjort først søndag formiddag.
Jeg må også vaske kjøkkenhåndklær og kluter. Med mange på kjøkkenet i går ble det også vasket opp mye.
Minner om trekning hver søndag mellom alle som kommenterer.
For en fin og lur gaveide å gi bort noe spiselig:-)
SvarSlettHusker da jeg var yngre hadde vi et år besøk av min grand-tante og da lagde de smultringer om sommeren. Kokte på plate ute og slapp all smult-osen inne:-) I fryseren holdt de seg jo helt bra til jul:-)
Så flink du er!
SvarSlettHjemmebakte og varme smultringer..mmm, så godt!!
SvarSlettHusk og sitt ned innimellom:)