Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 30. mai 2011

Vårtegn: nest siste vårdag

Da er reisen gjennom våren over for i år. Vi kan vel være enige i at den har vært variert. Sommertemperaturer de to siste ukene i april, mens mai har vært kjølig, vindfull og våt.

Men slik har uansett endringene i bedet mitt gjennom de tre vårmånedene vært.


Pionene har store knopper og jeg er forsåvidt glad for at jeg kan se fram til den blomstringen. For Syrinene var ferdigblomstret på noen få dager. Den kraftige vinden og alt regnet var årsak til det.  Ellers står det noen potter med Storkenebb og Nellik i bedet. De burde vært plantet, men uteliv frister veldig lite.

Jeg rakk å ta dette bildet av Syrinene ved låven.
For nå ønsker jeg god sommer til Viveka på Humlebacken og takker for at hun også i år  har tatt initiativet til å samle vårtegn fra flere land.

3 kommentarer :

 1. Så fascinerende å se hvordan bedet ditt har våknet fra mars til nå!
  Ja, nå blir det sommer, sant?!?
  Når det blir Juni..?

  SvarSlett
 2. Ja, nå begynner vi sommeren, måtte den bli varm, lang og fin! Den neste måneden fremover nå er den lyseste og fineste tiden ute i sommerkvelden. Nå er det bare å leve i nuet så godt man kan og nyte!

  SvarSlett
 3. Ja, nå er vi kommet til sommermånden , juni, måtte bare hele landet få sol og varme, ha en fortreffelig god helg, hilsen Lisbeth :O

  SvarSlett