Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 25. august 2010

Kan det være alderen?

Jeg har aldri blitt så slått ut før av en helt vanlig forkjølelse. Hals og bihuler skulle nå ha blitt bra etter penicilin. Bihuler ja. Hals nei. For første gang har jeg fått sykemelding for en forkjølelse. Behandling: ro og hvile!
Jeg antar at å sitte ved PCen er en rolig nok handling. Jeg har begynt å plukke ut digitale bilder for bestilling. Avslappende og meningsfullt. Men å tørke støv av PC bordet er kanskje ikke ro og hvile?
Å drikke varm te er helt nødvendig for å holde hosteriene under kontroll. Men fordi jeg er helt alene i huset så må å lage teen også være greit.
Å se på TV midt på formiddagen er så luksus at det definitivt er hvile. Men det spørs hvis jeg hekler samtidig.
Hvis det blir så fint vær i dag som det tyder på så skal jeg liste meg ut og ta noen bilder av rosen LDBraithwaite  som blomstrer nå. Enn så lenge kan jeg trøste meg med noen av bildene jeg har tatt før. Som dette av rosen Astrid Lindgren.

3 kommentarer :

 1. Stakkars deg som er forkjøla. Ja, det er viktig å følge legens råd. Tv, hekl, pc og en liten luftetur, kan sikkert reknast som ro. Det er viktig at du får ein meiningsfylt dag, ein skal da ikkje kjede seg så snart ein blir sjuk ?

  Nydelig rose !

  Og så vil eg ønske deg en riktig god bedring !

  SvarSlett
 2. Synst du har ein god og roleg plan for dagen. God bedring!
  Velkommen som følger hos meg!

  SvarSlett
 3. Huff da! God bedring til deg, hvil deg alt du kan. Og funker ikke teen, ville jeg ha gjøvet løs på konjakk, hvis jeg var deg. Jeg ville antakelig ha startet med konjakken, forresten. Soving er også bra.

  SvarSlett