Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 21. august 2010

Georginer

Foreløpig er det bare denne som har begynt å blomstre, men jeg har allerede bestemt meg får å ta godt vare på knollene over vinteren. Og kjøpe mange flere neste år.
Jeg har ikke hatt tid til å tenke på Georginer etter at vi flyttet til gården, før i år. Det er tross alt litt mer arbeid med disse enn med staudene. De skal oppbevares tørt og frostfritt. Og de bør drives litt før utplanting. Og det krever plass.

Det står Thomas Edison på pakka, men etterhvert har jeg funnet ut at det ikke er det.

1 kommentar :

  1. Jeg har noen få georginer 5-6 tror jeg. Koselig med noen men det må ikke ta overhånd hos meg. De må jo opp om høsten og sånt har jeg lett for å glemme (eller utsette)
    Ha en fin helg.

    klem fra marilyn

    SvarSlett