Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 15. juni 2010

I for

Iris.
Flere dager på overtid, men her planlegges året sommerfest neste lørdag. 110 først i hagen og til bords senere på kvelden krever innsats.

Iris Pumila eller Dvergiris på norsk har en vakker blomst. Den passer godt inn i staudebedet som etterhvert kommer til å ligge på innsiden av en lav granhekk. Hekken ble plantet høsten 2008 og begynner allerede å skape avslutning av hagen mot sør.

4 kommentarer :

 1. Litt av en fest du skal ha, 110 til bords står det respekt av!
  Innimellom får du kose deg som best du kan, klem;)

  SvarSlett
 2. Mange har valgt Iris i denne runden, men det er bare bra! Det er en slik vakker blomst!!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så koselig at du vil være med på "gaver på vandring" inne hos meg! Send adressen din til pogf@frisurf.no så kommer det pakke i posten til deg om ikke altfor lenge.

  Klem

  SvarSlett
 4. wow det var nok litt av et party,
  Nydelig foto av Irisen ;)

  SvarSlett