Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 16. april 2010

A for Astrid Spät

Noen har allerede forstått at dette dreier seg om blomster. Jeg går inn i et risikoprosjekt, å presentere alfabetet med planter fra hagen. Jeg har ikke sjekket om det finnes på alle bokstavene og om det gjør det - har jeg bilder?
Dagens bilde er av rosen Astrid Spät eller Frau Astrid Spät. Jeg har også rosen Astrid Lindgren, men ingen bilder.

Ikke spesielt flott dette bildet heller, men det er min rose og jeg har tatt bildet selv. Så får jeg håpe at bildekvaliteten blir bedre etterhvert som ukene går. Bak rosen står faktisk Alperips.

Dette er altså det første innlegget i min ABC i ord og bilder.
 

9 kommentarer :

 1. Velkommen til ABC i ord og bilder! Kjempefint at du blir med !!! Det are en nydelig rose da med et nydelig navn (hehe) Må jo si det siden det er mitt egentlige navn!!
  Billedkvaliteten er det ingenting å si på!
  Helt perfekt!!

  SvarSlett
 2. Vad kul, jag älskar blommor, ska bli spännande att följa dina bilder. En jätte vacker rosa ros du har med denna vecka.

  SvarSlett
 3. Så kult at du tar en slik utfordring. Elsker blomster og spesielt roser. Dette var en nydelig rose.Liker spesielt fargen. Rosa er vakkert og romantisk. :)

  SvarSlett
 4. Hei så koselig blogg du har :)
  Godt innlegg på bokstaven A
  Ha en super helg :):)

  SvarSlett
 5. Det skall bli spännande och se fortsättningen om jag har förstått norskan rätt och inte läst för fort...
  Jag har ingen egen trädgård och då är det härligt att njuta av sådana här sköna bilder som dina rosor.
  Ha en go helg // barbro

  SvarSlett
 6. En veldig flott rose, minner litt om Louise Odier som er en av mine favoritter :)

  SvarSlett
 7. Morsomt prosjekt! Nå du kommer til U kan jeg hjelpe, med ugress. Får håpe askeskyene gir seg, selv om togtur fra Kina høres litt spennende ut. ☺

  SvarSlett
 8. Bildet er helt ok det.

  Dette blir en spennende alfabetreise. Kombinert med latinske navn, skal du se dette går greit.

  SvarSlett