Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 8. mars 2024

Fornøyd hund

 
Med en gang det er sol ute vil hunden inn i spisestua. Han forventer at det er deilig og varmt på gulvet ved verandadøra. Men utallige ganger gjennom vinteren er skuffelsen til å ta og føle på. Spisestua er kaldt og sola gir ingen varme. Men endelig kunne han legge seg ned.

Og det er fantastisk - det som har skjedd den siste uka. Veldig mye av snøen er borte og det har tørket bra opp. Jeg vet at det kan komme snø både i mars og april, men når bakken har tørket såpass mye opp som nå blir nysnø sjelden liggende lenge. 

Det kan tyde på hagepåske. 
 


  


2 kommentarer :

  1. Uansett hvordan været blir senere i vår, må vi glede oss over solen når den er her :) Det er sol i Bergen også i dag på selveste kvinnedagen. Gratulerer med dagen!

    SvarSlett
    Svar
    1. Selv takk. Min mann er fra Bergen så vi utveksler værrapporter med brødrene hans jevnlig.

      Slett