Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 25. desember 2022

1.juledag

Jeg har tatt i bruk årets største julegave, en kontorstol. Jeg husker ikke når den blå ble kjøpt, men jeg hadde en med rosa stoff de første årene vi bodde her, og jeg har tydligvis sitter der altfor mye. 

Jeg har lenge ønsket meg en stol i brunt stoff for å passe til sofa og møbler. DEt fant jeg i noen nettbutikker uten showroom, men ingen til en akseptabel pris i vanlige møbelbutikker. 

I år tok jeg sjansen og satte den opp på ønskelista, og mannen var fornøyd med noen helt konkret. Den var lett å montere (ingen ulempe med x-antall IKEA flatpakker som trening) og faktisk veldig god å sitte i. 
Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar