Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 1. mars 2021

Vårtegn 2021


 
Å se datoen 1.mars er en milepæl. Det går virkelig mot lysere tider. For 11.gang kommer jeg til å følge vårens utvikling fra uke til uke fram til 31.mai.

Et raskt tilbakeblikk viser at noen år har låvetaket vært dekt av snø. Ikke i år. I fjor kom snøen akkurat i disse dager, men to uker senere var alt vekk. I 2018 lå det snø i hagen til langt inn i april. 

Det er vått på tunet og vi unngår å kjøre utenfor grusen. Jeg er i innspurten på flere skriveprosjekter, og planlegger årets hagesesong.  Det skal bli deilig å komme i gang. 1 kommentar :

  1. Hurra! Det er så deilig når bloggene viser vårtegn! Vi trenger en deilig vår nå :)

    SvarSlett