Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 28. oktober 2020

Nye dører

Etter 15 års arbeid både inne og ute her har vi fortsatt ei lang liste. 

Der har det også stått nye dører i gangen. I år hadde de rykket fremst i køen. Stengt grense mellom Sverige og Norge gjorde at vi måtte lengre enn vi hadde trodd, da de endelig ankom. 

Sommeren brukte vi utendørs, så det ble september før vi forente krefter.  

Nødløsningen hadde vært å male de dørene som sto der i veggfargen. Da ble de litt mindre synlige.  Likevel finnes det ikke mange bilder der de er med. Hvordan gangen og sånn sett også hvordan alle dørene i huset så ut før vi begynte ser på bildet under til høyre.  

 

1 kommentar :

  1. Så fint det har blitt! Det løftet virkelig gangen :) Lykke til videre med juleforberedelsene. Du er skikkelig i gang du altså ;) Torsdagshilsen fra Mette

    SvarSlett