Det kan fortone seg som en banal oppgave, men å vaske kakeboksene er en viktig ting. De fleste har vel kakeboksene i en bod et sted, og uansett om de ble vasket da de ble tømt så bør de vaskes på nytt nå. Ikke minst må de være helt tørre og ha romtemperatur når småkakene legges i. Stol på meg, jeg har gjort mine erfaringer. Jeg mener dessuten at tørre småkaker må oppbevares i romtemperatur. Hvis de ligger kaldt så vil de "slå seg" og bli myke når de kommer på kakefatet.
En av de store gledene er å fylle boksene og sende de ut av huset
Dagens andre oppgave er å skålde mandler. Jeg har faktisk helt til nå ikke vært sikker på hvor stor porsjon jeg skulle lage av kransekakestenger i år, men nå vet jeg at jeg skal skålde 3 kg mandler. Det blir 6 kg deig og 450 kransekakestenger. Det blir nok både til oss og andre.
for ett minutt siden
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar