Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 10. mars 2019

Ny bakedag

Det var helt tomt med flatbrød i skapet, og jeg savnet det. Totalt sett er det nok bedre med flatbød med bremyk, enn en sjokoladebit. Heldigvis får jeg både hjelp på kjøkkenet og selskap til kjevlingen.

Vi fikk også brukt opp 1 kg kokosmasse som ble kjøpt inn før jul. Disse fløyelsmyke kokostoppene tiner egentlig fra fryseren og til kaffekoppen. Dessuten er de glutenfri.

2 kommentarer :

 1. hei Åshild, morsomt å finne bloggen din.
  Det ser ut som du holder på med flere ting, men jeg stoppet opp fordi jeg ser du har laget flatbrød. Jeg har nettopp fått takke og skal forsøke meg på flatbrød. Aldri gjort det før, men får bare begynne å prøve ut ulike oppskrifter.
  Ha det fint!
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er min oppskrift. Sist søndal ble deigen delt i 50 g emer og kjevlet ca 30 cm store. http://bestemorsmat.blogspot.com/2017/08/flatbrd.html

   Slett