Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 3. mars 2019

Fastelavn

Det er ennå tid nok til å bake en porsjon hveteboller og fylle de med krem. Oppskrift her.

Selv om vi ikke har fastelavnssøndag som nedtelling til fasten, så koser vi oss med boller med krem i dag. Det tror jeg mange andre enten har spist allerede i dag eller kommer til å gjøre det.2 kommentarer :

  1. Vi bakte vannbakkels i anledning dagen. De blei bakt med glutenfritt mel, og jeg syns de blei litt kompakte. Det er ikke godt å si om det skyldes melet eller kokken. Gode var de uansett.

    SvarSlett
  2. Min erfaring med glutenfritt mel tilsier at resultatet skyldes melet mer enn kokken. Ser at flere nordpå baker vannbakkels istedenfor kremboller.

    SvarSlett