Både i går og i dag har vi spist fersk kjøtt og suppe. Det er med dette som med andre matretter man bare har en sjelden gang. Man blir veldig mett! Det smaker så godt at det er vanskelig å slutte og spise.
Dette er egentlig en enkel rett å lage fordi den klarer seg mye selv under kokingen. Det bare brer seg en fantastisk deilig lukt i hele huset. Den største jobben er å skjære opp grønnsakene.
Først serveres suppen med grønnsakene som er gulrøtter, hodekål, purre og sellerirot. Så serveres kjøttet i sur og søt saus sammen med kokte poteter og de samme grønnsakene. Her er det oppskrift.
Jeg slår et slag for sånn mat. Skikkelige råvarer og fantastisk smak.
for 4 timer siden
Takk for flott oppskrift! Jeg husker vi hadde det som søndagsmiddag hjemme. Jeg lagde hjemmelaget lappskaus i forrige uke, og det er også godt. Mye jobb, men da har en middag i flere dager :)
SvarSlettOrdentlig mat er så godt! I alle år har jeg kjøpt Gildes kjøttkaker, lagd kjøttkakesaus og ertestuing fra pose, og har syntes det har vært helt greit. Men de siste månedene har jeg lagd både kjøttkakene, sausen (med bruning av smør og mel) og ertestuingen fra bunnen, og det er jo såå mye bedre!
SvarSlett