Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 29. august 2018

Produktutvikling


Jeg har ikke vært så nøye med å merke glass med gele før. Det har vært til eget bruk, og det var nok at jeg visste forskjell på eplegele og ripsgele. 

I år blir det såpass mye at noen glass kommer jeg til å bruke som gaver. Selv om jeg følger alle hygieneregler etter Matloven så er ikke produksjonen godkjent av Mattilsynet, og jeg har ikke lov til å selge noe. Ikke at det hadde vært interessant. Jeg kunne ikke tatt en pris som hadde reflektert tidsbruken. 


Men til poenget - jeg tenkte at det var greit med noen fine etiketter. Min erfaring nå er at det er faktisk vanskeligere å lage fine etiketter enn å lage selve eplegelèn.  Jeg har samlet på glass det har vært fetaost i. Jeg synes at de glassene har en fin fasong, og burde ha sett nærmere på etiketten er er på glassene i utgangspunktet.

Min konklusjon nå er at skriften må være større. Skrifttypen må være enklere. Den må være større kontrast mellom skrift og bakgrunn. Og aller helst hele etiketten bør være større. Den må i allefall passe til det sekskanta glasset.
1 kommentar :

  1. Jeg samler også på disse glassene, de er både fine og passe store. Lykke til med den videre prosessen fram mot Den Perfekte Etikett. :-)

    SvarSlett