Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 13. september 2017

Selvlaga hylle

Skapet jeg fjernet i forrige uke var fylt med permer og samlebokser, så jeg visste at det måtte opp noen hyller på veggen. Etter litt undersøkelse fant jeg ut at jeg måtte lage de selv for at de skulle se ut som jeg hadde tenkt.

Og hyllene kom opp i går kveld. Også det klarte jeg selv. Helt i vater er de også.

Hyllene startet som møbelplater og hylleknekter i furu.
Kantene var litt for rette så de rundet jeg av med en pussemaskin. Deretter ble knekter og hylleplater beiset mørkebrunt for å passe bedre både til vegg og skrivebord.Det som gjenstår er å velge ut det som skal få stå framme i lyset. Selv om det hadde vært plass til alt på gulvet så er det helt uaktuelt med blå eller røde ringpermer der. Jeg har en plan så får vi se om jeg lykkes. 

3 kommentarer :

 1. Så fine de ble! Hyller kan en ikke få for mange av.

  SvarSlett
 2. Bra jobba, hylle ble veldig fine! Moro å få akkurat tilpasset plass og behov.
  Ha det fint.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
 3. Se bare, er det noen sak når man først har bestemt seg for hvordan man vil ha det? (",)

  SvarSlett