Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 6. september 2017

En stor forskjell

Da vi flyttet til gården i 2006 så beiset jeg i all hast det syreluta hjørneskrivebordet mørk brunt for at det skulle passe litt bedre. I sommer har jeg flere ganger laget skisser på alternative skrivebordsløsninger for hjørnet mitt. Fordi dette rommet har så mange funksjoner så er det kun dette hjørnet jeg kan bruke.

Midt på sommeren fikk vi plutselig tilbud om å overta et skrivebord i mørk eik. Og plutselig var jeg klar for en ommøblering.

  

Det tok hele dagen å tømme skap og skuffer. De får jeg sikkert plassert et eller annet sted. Selve skrivebordet ble demontert og plassert i gjenbrukscontaineren. 

Det er ingen tvil om at det skrivebordet som plutselig dukket opp har en stil som kler huset mye bedre enn det jeg hadde. Foreløpig er det ryddig på skrivebordet, og jeg har en hemmelig drøm at det skal fortsette slik. 

Det må nok opp noen hyller på den tomme veggen for fortsatt står en del permer og bokser igjen på spisestuebordet, som jeg brukte til mellomlagring. Da var det enklere å velge ut hva som skulle få plass i de fem skuffene. 
 

Det kan hende at jeg bør ønske meg en ny kontorstol. Dessuten må jeg ha en ny høytaler på Pcen. Jeg er helt sikker på at det finnes en penere og enklere løsning enn de jeg hadde.

4 kommentarer :

 1. Dette ble også veldig fint! Om du ikke trenger verdens beste lyd er en MusicAngel en god ide. På størrelse med en kiwi og meget god lyd utfra størrelsen.
  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var akkurat noe sånt jeg tenkte på. Den skal jeg sjekke ut.

   Slett
 2. Enig med deg, dette skrivebordet passa godt inn i huset! Så heldig å få tilbud om å overta et slikt møbel. (",)

  SvarSlett
  Svar
  1. Etter en ukes bruk er jeg enda mer fornøyd.

   Slett