Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








onsdag 27. september 2017

Bollene kan brukes

Jeg fikk jo en ny bakemaskin til bursdagen min, og ble overrasket over hvor lik den nye bollen var til den gamle. Det var dessuten mulig å sette den på plass i festet, men jeg turde ikke å prøve.

Jeg stilte derfor spørsmålet på Ankarsrums Facebookside, og fikk et raskt svar: Du kan absolutt bruke det gamle utstyret på den nye maskinen- bollen inkludert.

Da ble jeg veldig glad. Jeg hadde nemlig ikke bare en bolle til den gamle maskinen, men jeg hadde to. Det har vært utrolig greit når jeg har hatt bakedager og bakt flere langpannekaker eller gjærdeiger.

Og skulle jeg kommentert noe - så er faktisk den gamle bollen bedre å holde i når jeg skal få deigen ut.


1 kommentar :

  1. En ting til også: den gamle bollen hadde åpninger langs kanten i bunnen sånn at vannet rant ut når jeg hadde den i oppvaskmaskinen. Det gjør det ikke på den nye, og det har irritert meg litt. Kanskje jeg skal gå på loftet og finne den gamle bollen min igjen? :-)

    SvarSlett