Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 2. juli 2016

Feil gulv

Det var en dyr erfaring å oppgi feil nummer ved bestilling av gulvet til hele 1.etasje i bryggerhuset. Enten et tall eller en bokstav var feil, og det gjorde en stor forskjell. Det er nok lurt både å skrive navn og kode.

Jeg kunne ikke forestille meg at det røde gulvet ville bli pent, og vi bestilte derfor nytt. Heldigvis kunne snekkerne brukes på et annet prosjekt, mens vi ventet på at det skulle komme.

Notatboka viser forøvrig at vi for 10 år siden ryddet og malte både inne og ute. Som for eksempel takbjelkene på låven. Der var det blitt jukset sist gang med hvitt bare på tuppen. Nå ble hele bjelken hvit.


Etterhvert fikk vi faktisk solgt det røde gulvet til halv pris.

4 kommentarer :

 1. Rødt golv hørtes ikke flott ut, nei... Så bra at dere fikk solgt det, i alle fall.

  SvarSlett
  Svar
  1. Forhåpentligvis passet det bedre hos de som kjøpte det.

   Slett
 2. Å, ja, sånne ting er det fort å gjøre feil. Bra dere fikk solgt det dere ikke ville ha. Og håper det ikke blir for lenge å vente på det rette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det nye gulvet var levert og lagt uka etter, så vi ble ikke så mye forsinket.

   Slett